BIG MAMA MONTSE "EARLY BLUES&JAZZ QUINTET"
Big Mama Montse presenta "Early Blues&Jazz Quintet" amb la complicitat dels joves mestres que l'acompanyen, en un concert que recrea el so de les primeres agrupacions de Blues i de Jazz. Amb l'elegància del swing i la profunditat del blues, les cançons d'una època agafen nous aires, per tal de què les veus de les dames del blues i les composicions de destacats autors es trenin en l'espectacle, on el ritme i l'emoció en són els veritables protagonistes. L'alegria, el goig, les ganes de viure i de deixar enrere els llasts que s'arrosseguen, són els ingredients del repertori escollit per gaudir d'aquesta proposta que, ben segur, agradarà a un vental de públics ben ampli, tant per la gran qualitat artística de tots els intèrprets com pel repertori escollit.  

BIG MAMA MONTSE: Guitarra i veu
MARTÍN BURGUEZ: guitarra
POL PADRÓS: saxo tenor
ORIOL FONTANALS: contrabaix
ARNAU JULIÀ: bateria


Poden sol.licitar informació a:
bmamamontse@yahoo.es

sonora0musica@gmail.com


BIG MAMA MONTSE & SISTER MARION
Des dels inicis del segle XX les dones han tingut un paper rellevant en la difusió del blues, essent cronistes d´una època a través de la seva creativitat musical. Els seus motius eren temes que atenyien a tothom on es despullaven els sentiments donant-els-hi forma de cançons. En un concert en format de duet, Big Mama Montse a la veu i Sister Marion al piano, ens apropen al món del Blues Femení. Amb elles retrobarem les tonades d´una època on la veu de les dones va ressonar en teatres i viles, posant a l´abast del públic el missatge de l´experiència expressada a vegades de forma intimista i melangiosa, o bé amb enginy i extroversió. Tots els contrastos en un concert per a no perdre´s!

BIG MAMA MONTSE: Veu
SISTER MARION: Piano o piano elèctric

Foto: Pierpaolo Sarra


Poden sol.licitar informació a:
bmamamontse@yahoo.es

sonora0musica@gmail.comBIG MAMA MONTSE & HERNÁN FRIDMAN
Big Mama Montse & Hernán Fridman porten als escenaris un repertori format per temes escollits de blues en els quals hi aniran intercalant alguns covers molt coneguts de la història de la música. La importància del ritme és el què uneix ambdós intèrprets, així com el sentiment que hi posen i la intenció de fer nova cada cançó, donant-li una veu pròpia i un aire marcat pel blues. Ambdós artistes han trobat en format duet la fórmula musical que els permet jugar i recrear les melodies i els ritmes, i que ben segur es podrà gaudir en el concert que proposen.

BIG MAMA MONTSE: Guitarra i veu
HERNÁN FRIDMAN: BaixPoden sol.licitar informació a:
bmamamontse@yahoo.es

sonora0musica@gmail.com