BIG MAMA MONTSE & 30's BAND
Big Mama Montse compleix 30 anys cantant blues i per celebrar-ho ens proposa una gira festiva, envoltada de bons amics per dur als escenaris tota l'alegria d'aquesta música des de la perspectiva artística que l'experiència li atorga. Cada concert serà una ocasió especial per gaudir de forma diferent del repertori, que serà interpretat per una formació musical composta per guitarra solista, piano, baix, bateria, i la pròpia Big Mama Montse a la veu.
Després de 30 anys d'actuacions que han inclòs la seva participació en Festivals de Jazz i de Blues de gran prestigi, Big Mama Montse es troba en el punt àlgid de la seva carrera artística, que commemorarà amb una gira de celebració. Sens dubte, l'esperit festiu del blues hi estarà ben present!

BIG MAMA MONTSE & 30's BAND
BIG MAMA MONTSE: veu
SISTER MARION: piano
BALTA BORDOY: guitarra
MATÍAS MÍGUEZ: baix
XAVI HINOJOSA: bateria
Poden sol.licitar informació a:
bmamamontse@yahoo.es

INFORMACIÓ GIRA TOUR 2018
sonora0musica@gmail.com

       

BIG MAMA MONTSE & SISTER MARION
Des dels inicis del segle XX les dones han tingut un paper rellevant en la difusió del blues, essent cronistes d´una època a través de la seva creativitat musical. Els seus motius eren temes que atenyien a tothom on es despullaven els sentiments donant-els-hi forma de cançons. En un concert en format de duet, Big Mama Montse a la veu i Sister Marion al piano, ens apropen al món del Blues Femení. Amb elles retrobarem les tonades d´una època on la veu de les dones va ressonar en teatres i viles, posant a l´abast del públic el missatge de l´experiència expressada a vegades de forma intimista i melangiosa, o bé amb enginy i extroversió. Tots els contrastos en un concert per a no perdre´s!

BIG MAMA MONTSE: Veu
SISTER MARION: Piano o piano elèctric

Foto: Pierpaolo Sarra


Poden sol.licitar informació a:
bmamamontse@yahoo.es


BIG MAMA MONTSE & RIQUI SABATÉS
A l´escenari s´hi descobreixen els dos artistes recreant cançons on l´essència del blues n´impregna cada nota. Big Mama Montse canta les seves pròpies composicions acompanyant-se amb la guitarra al costat del mestre guitarrista Riqui Sabatés, tot fent gaudir el públic amb un repertori escollit per a cada ocasió. Ambdós artistes són figures ben reconegudes en l'àmbit cultural i el seu espectacle està basat en la música que fa anys senten i amb la que s´han prodigat: Blues i swing sense etiquetes. Un concert intens per a ser escoltat i per gaudir-ne amb bona companyia.

BIG MAMA MONTSE: Veu i guitarra
RIQUI SABATÉS: Guitarra

Foto:Fundación Juan March


Poden sol.licitar informació a:
bmamamontse@yahoo.es