BIG MAMA MONTSE & SISTER MARION & SWEET MARTA
"WOMBLUES"
Tres dones artistes uneixen les seves veus i respectius instruments per compartir experiències i sensibilitats damunt l’escenari. Tres vivències del blues diverses s’entrellacen en un concert que busca l’alquímia conjunta per transformar melodies i ritmes en pura força, entreteniment i emoció, fent del públic un dels elements indispensables per aconseguir-ne la màgia. WOMB és el mot anglès que significa "matriu", i el joc de paraules amb el prefix Wom davant del mot Blues ja perfila el concert com un esdeveniment ben creatiu gestat des de la feminitat d'questes tres grans Blueswomen.

BIG MAMA MONTSE: Guitarra i veu
SISTER MARION: Piano i veu
SWEET MARTA: Harmònica, veu i percussions

Foto: Joan Linux


   

Poden sol.licitar informació a:
bmamamontse@yahoo.es

INFORMACIÓ GIRA 2019
sonora0musica@gmail.com

BIG MAMA MONTSE
CONFERÈNCIA-CONCERT "TERESA PÀMIES, LA LLENGUA COM A OFICI"
"Quan vaig començar a llegir l'obra de Teresa Pàmies em va semblar una autora fora del comú, d'escriptura meticulosa, que parlava des d'una perspectiva diferent, amb un intens component humà i una visió d'esquerres i feminista. Vaig entusiasmar-me per llegir-la i, poc a poc, vaig aconseguir bona part dels seus llibres, llegint-la amb fruïció. Reflexionant sobre aquelles lectures, vaig reforçar les meves conviccions feministes i d'esquerres, de tal forma que Teresa Pàmies va esdevenir un referent per a mi, principalment pel seu compromís íntegre amb el seu pensament i ideari, però no només per això, sinó també per ser una escriptora d'excepció. Tal i com ella mateixa exposava a les seves conferències -"escriure es una qüestió d'ofici"- deia, que ella va exercir amb mestratge i autoritat. A la conferència-concert que li dedico, posaré de relleu l'influència de Teresa Pàmies en la meva obra i de quina manera la lectura dels seus llibres van incidir en el meu pensament i en la meva forma de crear. Per fer-ho, cantaré cançons meves que tenen un vincle amb les sensacions que em despertà la lectura dels seus llibres, així com també cantaré els dos boleros que no he cantat mai en públic i que vaig composar pel primer disc en català del Moncho "On és la gent?" dins del qual la Teresa va deixar-hi un escrit molt entranyable, i també inclouré alguns poemes de dones poetes catalanes que he musicat i que crec poden ajudar a crear un perfil de l'autora. La meva intenció és que els assistents als recitals puguin aproximar-se a l'obra de Teresa Pàmies i apassionar-s'hi, tal i com em va ocórrer a mi quan la vaig escoltar per primer cop." Big Mama Montse


Poden sol.licitar informació a:
bmamamontse@yahoo.es

BIG MAMA MONTSE & 30's BAND
Big Mama Montse ha celebrat 3 dècades cantant blues i per deixar-ne constància ha gravat un disc commemoratiu envoltada de molt bons músics. La gira de concerts de presentació d'aquest CD titulat "Party Life" serà una ocasió especial per gaudir de la seva veu en un context festiu de blues. Després de més 30 anys d'actuacions que han inclòs la seva participació en Festivals de Jazz i de Blues de gran prestigi, Big Mama Montse es troba en un excel.lent moment artístic.

BIG MAMA MONTSE & 30's BAND
BIG MAMA MONTSE: Veu
SISTER MARION: Piano
BALTA BORDOY: Guitarra
MATÍAS MÍGUEZ: Baix
XAVI HINOJOSA: Bateria
Poden sol.licitar informació a:
bmamamontse@yahoo.es

INFORMACIÓ GIRA 2019
sonora0musica@gmail.com

       

BIG MAMA MONTSE & SISTER MARION
Des dels inicis del segle XX les dones han tingut un paper rellevant en la difusió del blues, essent cronistes d´una època a través de la seva creativitat musical. Els seus motius eren temes que atenyien a tothom on es despullaven els sentiments donant-els-hi forma de cançons. En un concert en format de duet, Big Mama Montse a la veu i Sister Marion al piano, ens apropen al món del Blues Femení. Amb elles retrobarem les tonades d´una època on la veu de les dones va ressonar en teatres i viles, posant a l´abast del públic el missatge de l´experiència expressada a vegades de forma intimista i melangiosa, o bé amb enginy i extroversió. Tots els contrastos en un concert per a no perdre´s!

BIG MAMA MONTSE: Veu
SISTER MARION: Piano o piano elèctric

Foto: Pierpaolo Sarra


Poden sol.licitar informació a:
bmamamontse@yahoo.es

INFORMACIÓ GIRA 2019
sonora0musica@gmail.com